Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko
  • öljyä, esim. aurinkokuivattujen tomaattien säilykepurkista
  • jauhelihamureketaikinaa (josta korppujauhon voi korvata kuivahtaneella leivällä)
  • jääkaappiin jääneitä keitettyjä kasviksia ja herkkusieniä
  • purkin pohjalle jääneitä aurinkokuivattuja tomaatteja tai oliiveja
  • se vihonviimeinen tomaatti
  • oreganoa, pippuria, muita mausteita maun mukaan
  • juuston rippeitä

 

Voitele muffinssipellin syvennykset esim. aurinkokuivatun tomaattisäilykkeen öljyllä. Täytä vuosta noin 2/3 jauhelihamureketaikinalla. Upota muffinssien keskelle esim. tähteeksi jääneitä keitettyjä parsakaalin paloja ja säilykepurkkien jämät, vaikkapa aurinkokuivattuja tomaatteja tai oliiveja. Lisää tomaattiviipale ja mausteita. Kruunaa komeus rippeeksi jääneellä juustolla. Paista 175 asteessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn