Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

10 - 12 annosta

Pohja:

1 dl sokeria

2,5 dl vehnäjauhoja

0,5 dl kauraleseitä

1 tl leivinjauhetta

1 kananmuna

1 dl juoksevaa margariinia

1 dl vaniljajogurttia

Pinnalle:

n. 3 dl mansikoita, vadelmia tai mustikoita

2 dl vaniljajogurttia

0,75 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

1 kananmuna

Vuuan voiteluun:

voita

korppujauhoja esim. kuivista leivänkannikoista jauhettua

 

Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään, lisää muna, margariini ja jogurtti. Sekoita taikina tasaiseksi ja kaada voideltuun ja korppujauhotettuun irtopohjavuokaan. Ripottele marjat taikinan päälle. Sekoita loput pinnalle tulevat ainekset keskenään ja kaada marjojen päälle. Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Vinkki:

Samaan tapaan voit tehdä myös hedelmäisen piirakan ja käyttää valitsemiasi säilykehedelmäpaloja sekä vanilja- tai hedelmäjogurttia.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn