Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

10 - 12 kpl

1 kanamuna

1/4 kkp sokeria (1kkp = n.1,5 dl)

2 kkp vehnäjauhoja

1 1/2 tl leivinjauhetta

1/2 kkp kermaa tai kerma-maitoa tai vesi-maitojauheseosta

Paistamiseen:

voita tai öljyä

 

Vatkaa muna ja sokeri sekaisin. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää kaikki ainekset maidon joukkoon. Kuumenna paistinpannu ja voitele se rasvalla. Nosta muutama lusikalla muotoiltu kakkara kerrallaan paistinpannulle ja paista molemmilta puolilta kypsäksi. Kieritä sokerissa ja tarjoa kuumina.

Vinkki:

Voit vähentää taikinasta sokerin osuutta ja lisätä joukkoon liotettuja rusinoita. Näin saat mummon rusinapullia.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn