Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

6 annosta

n. 9 dl kypsää makaronia tai pastaa

400 g jauhelihaa

1 sipuli

1 tl suolaa

mustapippuria

1 tl paprikajauhetta

1 tl oreganoa

Munamaito:

5 - 6 dl maitoa

2 munaa

0,5 tl suolaa

Pinnalle:

1 dl korppujauhoja

1 dl juustoraastetta

 

Kypsennä jauheliha sekä hienonnettu sipuli paistinpannussa tilkassa öljyä. Mausta seos. Kaada jauheliha-sipuliseos kypsien makaronien joukkoon ja sekoita. Voitele uunivuoka ja kaada jauheliha-makaroniseos vuokaan. Valmista munamaito sekoittamalla ainekset keskenään. Kaada munamaito vuokaan. Kypsennä laatikko 175 asteessa noin tunti, kunnes munamaito on hyytynyt. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa pinnalle korppujauhoja ja juustoraastetta ja siirrä laatikko uunin ylemmälle tasolle, jotta juusto ruskistuu.

Vinkki:

Voit käyttää korppujauhoon kuivahtaneet vaalean tai sekaleivän palat. Juustonkannikat sopivat hyvin raastettavaksi laatikon päälle.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn