Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

6 annosta

 170 g pekonia

2 - 3 kevätsipulia

2 valkosipulinkynttä

200 g palvikinkkua

1 punainen paprika

3/4 dl vehnäjauhoja

1 l maitoa

1 prk (500g) tomaattimurskaa

2 tl oreganoa ja basilikaa

1/2 tl rouhittua mustapippuria

1 tl suolaa

2 dl juustoraastetta

n. 1/2 pss täysjyvälasagnettea

Pinnalle:

juustoraastetta

 

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Suikaloi pekoni, silppua kevätsipulit ja murskaa valkosipulinkynnet. Paista pekonit kattilassa ja lisää joukkoon sipulit, pehmennä sipuleita hetki. Lisää kuutioitu kinkku ja paprika. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito ja tomaattimurska hyvin sekoittaen. Kiehauta, mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lisää kattilaan pasta ja sekoita. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn