Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

3 annosta

2 raakaa punajuurta

1 rkl öljyä

mustapippuria

ripaus kuivattua basilikaa tai timjamia

n. 4 dl kypsää couscousia

nokare voita

Koristeluun:

feta- tai sinihomejuustoa

pähkinöitä

 

Kuori punajuuret ja raasta hienoksi raasteeksi. Kuullota raastetta öljyssä, kunnes punajuuret pehmenevät. Lisää mausteet. Sekoita keitetty couscous punajuurten joukkoon ja kuumenna. Jos seos tuntuu kuivalta, lisää tilkka vettä. Lisää kuuman punajuuricouscousin joukkoon vielä nokare voita. Koristele halutessasi feta- tai sinihomejuustomuruilla sekä pähkinöillä. Tarjoile lämpimänä.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn