Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4 - 6 annosta

200 g juustoa

1/2 kurkku

1 rasia kirsikkatomaatteja

n. 200 g herkkusieniä

5 dl kypsää couscousia

1 ruukku rucolaa

Kastike:

1 sitruunan mehu

ripaus suolaa ja sokeria

mustapippuria myllystä

Koristeluun:

muutamia oliiveja

50 g pinjan- tai auringonkukansiemeniä tai pähkinöitä

 

Leikkaa juusto ja kurkku kuutioiksi ja halkaise tomaatit sekä herkkusienet. Sekoita couscous ja salaatin muut ainekset keskenään. Revi joukkoon rucolan lehdet. Mausta sitruunamehu sokerilla, suolalla sekä mustapippurilla ja kaada salaatin päälle. Ripottele pinnalle oliiveja sekä siemeniä tai pähkinöitä. Tarjoile salaatti kalan, lihan ja leivän kera.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn