Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4 annosta

0,5 l tuoreita karviaisia tai

3 dl karviaissosetta

1 l vettä

1,5 dl sokeria  tai maun mukaan

4 rkl perunajauhoja

2 dl jauhettua tai raastettua kuivaa tummaa leipää

2 rkl fariinisokeria tai jotain muuta sokeria

1 rkl kaakaojauhetta

 

Jauha karviaiset soseeksi tai käytä valmista sosetta pakastimesta. Valmista kiisseli vedestä, sokerista ja perunajauhoista kuten perusmarjakiisseli. Nosta kiisseli levyltä ja lisää joukkoon karviaissose. Paahda leipäjauhelmaa kuivassa pannussa ja mausta sokerilla (ja kaakaojauheella). Kaada kulhoon kerroksittain leipäjauhelmaa ja kiisseliä. Tarjoa maidon kera.

Vinkki:

Tallimestarin kiisseli on herkullinen muunnos perusmarjakiisselistä ja siihen saa upotettua kuivahtaneet tumman leivän palat.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn