Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4 annosta

100 g punaisia linssejä

1 valkosipuli

1 sipuli

1 keskikokoinen pehmeä kukkakaali

6 pehmeää tomaattia

2 rlk öljyä

2 tl intialaista currytahnaa

ripaus inkivääriä

suolaa

1 l vettä

 

Huuhtele linssit kylmällä vedellä ja valuta. Hienonna sipuli ja valkosipuli pieniksi. Irroittele kukkakaalin nuput. Pilko tomaatti pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita öljyssä, kunnes ne pehmenevät hieman, lisää currytahna ja jatka kuullottamista palamista varoen. Lisää kuutioidut tomaatit, inkivääri, hieman suolaa ja vesi. Kun vesi kiehuu, lisää linssit ja anna kiehua 10 minuuttia. Lisää kukkakaalit ja keitä kunnes ne ovat kypsiä. Lisää vettä tarvittaessa, jos muhennos tuntuu kuivalta.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn