Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4 annosta

500 g keitettyjä perunoita

500 g jääkaapista löytyviä kasviksia ja vihanneksia (esim. kurkkua, tomaattia, sipulia, paprikaa, vihreitä papuja)

kupillinen oliiveja tai aurinkokuivattuja tomaatteja tai hillosipuleita

200 g kypsää kalaa, lihaa tai broileria

Kastike:

1 dl aurinkokuivattujen tomaattien tai fetajuuston marinointiöljyä tai rypsiöljyä

3 rkl balsamicoa tai omenaviinietikkaa

2 - 3 tl sinappia

1 rkl hunajaa

1 valkosipulin kynsi hienonnettuna

ripaus suolaa

1 - 2 tl kuivattuja yrttejä maun mukaan

Pinnalle:

pari keitettyä kananmunaa

 

Viipaloi ja paloittele perunat sekä muut kasvikset. Sekoita ne kulhossa ja lisää joukkoon oliivit sekä paloiteltu kala tai liha.

Sekoita kastikkeen ainekset pienessä kulhossa ja kaada kastike salaattiainesten päälle. Nostele kastike hyvin ainesten joukkoon ja viimeistele salaatti kananmunanlohkoilla. Anna makujen tekeytyä muutama minuutti ja tarjoile.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn