Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

5-6- annosta

2-3 kerää salaattia esim. jää-, side- tai jäävuorisalaatti

1 rkl oliiviöljyä

4 dl vaaleita leipäkuutioita

1 valkosipulinkynsi

1-2 dl ohuita juustolastuja tai salaattijuustoa

 

kastike:

5-6 anjovisfileetä

1 rkl Dijon-sinappia

1 tl Worchestershire-kastiketta

pari tippaa tabascoa

1-2 valkosipulinkynttä

2 rkl sitruunamehua

3/4 dl öljyä

mustapippuria

 

Huuhdo salaatti, valuta kuivaksi ja pidä jääkaapissa tarjoiluun saakka. Paahda leipäkuutiot rapeiksi joko pannulla oliiviöljyssä tai 180 asteisessa uunissa muutama minuutti. Mausta leipäkuutiot puristamalla yksi valkosipulinkynsi niiden joukkoon. Valmista salaatinkastike. 

Hienonna anjovisfileet esim. haarukalla ja sekoita kaikki ainekset keskenään. Voit myös soseuttaa kastikkeen ainekset sauvasekoittimella. Sekoita salaatti, leipäkuutiot, juustolastut ja salaatinkastike keskenään. 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn