Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

8 annosta

3 kokonaista valkosipulia

3 sipulia

2 rkl voita + öljyä

5-8 viipaletta kuivahtanutta vaaleaa leipää

1,5 l kanalientä

3 dl kuivaa valkoviiniä

4 dl ruokakermaa

suolaa, pippuria ja rakuunaa

 

Kuori valkosipulinkynnet ja silppua sipulit. Kuullota sipuleita sekoitellen voi-öljyseoksessa. Lisää kuorettomiksi leikatut murennetut leipäviipaleet, viini sekä kanaliemi. Anna keiton hautua hiljalleen noin tunti. Kaada osa liemestä mittakulhoon ja soseuta keitto sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Ohenna tarvittaessa lopulla keitinliemellä. Lisää kerma, mausta ja kuumenna keitto. Tarjoile lämpimänä alkupalana leivän kera.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn