Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4-6 annosta

100-150 g kuivahtanutta ruislimppua tai muuta ruisleipää

1 valkosipulinkynsi

2 rkl oliiviöljyä

suolaa

 

Leikkaa ruisleipä n. 10 cm pituisiksi ja sormen paksuisiksi tangoiksi. Asettele leipätangot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi ja ripottele se leipätankojen päälle. Pirskottele päälle öljyä sekä hieman suolaa. Paista ruistankoja uunissa 225 asteessa muutama minuutti. Tarkkaile, etteivät leivät pääse palamaan pinnalta. Tarjoile lämpimänä keiton kera. 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn