Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

4 annosta

1 l jääkaapista löytyviä kasviksia, porkkanaa, perunaa, kukkakaalia, purjoa, sipulia jne. pilkottuna

1 l nestettä

1 kasvisliemikuutio

suolaa, mustapippuria

(ruokakermaa, sulatejuustoa, kookosmaitoa tms.)

(yrttejä ja muita mausteita)

Kuori ja pilko kasvikset. Laita liemikuutio ja kasvikset kiuhuvaan veteen ja keitä kypsiksi. Kaada osa keitinliemestä mittakannuun ja soseuta kasvikset. Lisää tarvittaessa keitinlientä, kunnes sosekeitto on sopivan paksuista. Mausta keitto suolalla ja mustapippurilla ja lisää halutessasi esim. ruokakermaa, sulatejuustoa tai kookosmaitoa pehmentämään keiton makua. Lisää makuvivahteita keittoon saa tuoreista tai kuivatuista yrteistä ja muista mausteista. 

 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn