Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

Pyttipannuun tarvitset:

  • keitettyjä perunoita
  • sipulia
  • makkaraa tai tähteeksi jäänyttä lihaa/kanaa
  • öljyä, suolaa
  • pinnalle: persiljaa, tilliä tai ruohosipulia

Kuori perunat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipuli ja kuutioi makkara tai liha. Paista sipuli pannulla öljyssä kauniin kuultavaksi. Lisää peruna- ja makkara- tai lihakuutiot ja jatka ruskistamista. Mausta varovasti suolalla ja ripottele pinnalle yrttejä.

Tarjoa paistettujen kananmunien ja etikkapunajuurten tai -kurkun kanssa.

 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn