Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

12 kappaletta

4 dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 tl suolaa

1 tl yrttiseosta

3 kananmunaa

1 1/2 dl maitoa

100 g tuorejuustoa

1 dl parmesaaniraastetta

1 dl emmentaljuustoraastetta

3 rlk öljyä

(Muffinitaikinaan voit käyttää parmesaani ja emmentaaljuuston tilalla kaikenlaisia juustojen loppupaloja. Kokeile rohkeasti.)

Sekoita kuivat ainekset keskenään. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa ja lisää joukkoon maito ja tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi. Lisää kuivat ainekset, parmesaaniraaste, osa emmentaljuustoraasteesta ja öljy. Sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Jaa taikina muffinivuokiin. Ripottele pinnalle loput juustoraasteet. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn