Lisää lajittelusta phj.fi

pienennäbioberttaa.fi

Valikko

12 palaa

3 kypsää banaania

150 g margariinia

2 dl fariinisokeria

2 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

2 tl leivinjauhetta

1 tl kanelia

1/2 tl neilikkaa ja inkivääriä

1 dl kermaa tai maitoa

VUOAN VOITELUUN

margariinia

korppujauhoja

Kuori banaanit ja soseuta haarukalla. Vaahdota pehmeä rasva ja fariinisokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää rasvaseokseen vuorotellen kuivia aineita, banaanisosetta ja kermaa tai maitoa. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun, noin 1,5 litran kakkuvuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin tunti. 

Käytämme sivustollamme evästeitä (cookies) käyttäjäkokemuksen parantamiseksi ja käyttötilastojen keräämiseksi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää.

Hyväksyn